BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, March 27, 2011

~conTeSt fOtO senGeT~

kAli ni aq Nak jOin ni konTes plAk...
hOhO
sBb aQ blum prnaH rasA lg haDiah bruPA toP up ni...
hOhO skLi lAgi


naK joIn?
bulE jaK...
klIk SINI

konTes ni mmErluKan aQ mlEtaK sbRAng gMbr apa2 jAk yg senGet..
kuIkuIkUi...

daN gaMbar yg aQ prTAruhKAn
iAlaH:
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ni diA
 senget kaN?
hOhO

ok,

p/S: kpaDA pngAnjur konTes..hrAp dpAt mneRimA gmBAr sAia sbGai 1sT runnER..
hIhIhI:)

Wednesday, March 23, 2011

~updaTe my neW niEce~

speRti yG aQ da jaNji kmaRin...
n aTas pmIntaaN mIs CinOi...
huhu
aQ da uPloAd piC anK buaH aQ yg bwu laHir..


yuhuuUu!!!
baBy abNg n kakAk aQ yG kduA!!!
naMa dwG blUm ltaK...
beRat nyA bwu 3.5 kG...
kiuTkan...?
huhuhUHuhU
kaKak naBIla nyApn dlU caMni jgaK upaNya...huhu

uPloaD bY:
eLeY khaZryn:)

Tuesday, March 22, 2011

Cik Eira Shoppe GiveAway :)

aQ dilaNda kBorINgaN yg teRamaT mmBuaTkaN aQ naK joIn ni...



ya...sPerTi yG anDa liHAt d ATs...nilaH aq nAk joIn..
huhuhu.....
cIk eiRa kiTa ni naK bmUraH aTi naK bgi soMethIng ngn kiTA yG jOin diz giVeaWay...
laU nak Join,bulE..
kLik SINI

aQ joIn giVeawAy ni sAl haDiah dia besT...
konTek lenS!!!
cIk eira..u bEk kan?
bGila I 2 1st  prize!!!
huhuhu

sYg cik eiRa....
huhuhuhu:)

~yeAyyyyY!!!aNk bUah bAwU~

ni kali la aq bngun awl....hahaha....[kantoi]
diam2 jak kamu2..kita2 jak ni...hahahha

bkn apa...1st aq mau c bgn 2 my dear...
2nd mau bjln..n 3rd sbab ni!!!

i GoT nEw nieCe!!!


yeAyyy!!!


aq sgt truja bila dgr kakak ipar aq suda branak td subuh......n baby yg dilahirkan nya adalah baby girl!!!
hepi ssangt nya aq!!!bkn apa...i really like kiddies n babies....tp syukurla,kak ipar aq no need 2 attend operation 2 deliver her baby...n alhmdulillah slamat uda dia ma baby nya...

name?i still don't know yet...huhuh...akan di update wif picture mayb!!!

4 die oldes,nabila.....suda tak bleh manja2 lagi ngan parents dia....ksian nabila...hahhaha...

keterujaannya aq n family bila ada owg bwu dlm family.....huhuhuh


baBy cuTe!!!!

Monday, March 21, 2011

~peRanGai tAk seRupA iMeJ~

spertI yg aNda bAca tjuK ataS ni....

i2la yg aq nak crita ni.....
tp sblm 2....
aQ nak bgitau yg apa yg bkal kowang baca ni hanya rekaan semata2 dan tiada kna mngena dgn mana2 pihak sama ada yg maC bnafas di muka bumi ni tau yg suda mninggal dunia....:)

ok...apa yg aq nak kata ni...

bila ada owg yg mmpunyai imej yg baik dr sudut pndngan kita....tp bila knl prangai dia..tak serupa sgt!!!diulangi, tak serupa sangat!!!hah...nilah yg aq nak crita ni.....

skli lagi aq nak ingatkan crita aq ni takde kena mngena ngan ssapa ok!!

kita kenal kwn kita dr segi rupa paras,pmakaian,imej yg alim...smua nmpak bek....bila da macm 2..mstila kita nk dekatt dia kan...dgan tujuan dia ni bleh ubah prngai kta yg cam hantu ni.....nak brubah ke arah yg lbih bgusla kan mksud aq...sjuk je mata kita tgk kwn kita ni....muka nmpak brsih,bsinar2,pakaianpn takde la yg mnampakkan aurat dia biar seinci pn....klau jln ngan dia...takde la p tmpat yg tak elok....tmpat yg bek2 jer...suma owg pn twus lyn kita dgn lemah lmbut....

tp bila da knl lama...tsilap jer ckit....dia plak yg lbih...lbih daring dr kita...ni la owg kata sbb nila stitik, rosak susu sblanga....haish....lpas geram bkan main...siap kutuk2,fitnah..lagi truk 2 bbila kita lawan,mkin dia 'makan' kita.....pai msk sgala kturunan kita dia nka brukkan!!patutka sowang yg spatutnya bagus,dsgani owg  brperangai cam2?mnghukum owg mcm dia yg tuhan...bkn keja mnghukum 2 keja tuhan ka?pas2 siap mnta tlng ngan ank buah plak 2 tlng cekmatekan kita....yg ank buah plak tak tau  pa crita..twus men serang...tcam dwng ni da takde ptimbangan diri...cam kita plak yg lbih tau sal agama dr dwg.....

apa nak jdi da dunia ni?owg2 cam dwg ni pn da ssh nak prcaya...kita nak pcaya gan sapa da plak utk mnta ptlongan pasni?utk bmbing kita klau kita ada tak tau sal  agama?

huh..entala...aq pn bingung...huhuhu...

apa2pn wallaualam......

stakat renungan bsama!!!:)

Thursday, March 17, 2011

~aQ ada kmPung,kmU aDa?~

okAY....
tGh mLm yg traMAt sjUk d bLik aQ ni...
1 ctAtan aQ akN corEt dlM bloG aQ ni...
huhUhuU....
psL?

aQ bDak kmPunG!

1.Adakah anda budak kampung?

yuP!!!

 2.Kampung anda dimana?

beLuraN sAbaH!!!

3.Apa yang best tentang kampung anda?

dI kaMpunG aQ aDA neNek n dTuk aQ yg trsYang,
dI kaMpunG aQ aDa kaZen aQ yG besT,
aDa buaH rmbuTan n duRian blKg umah kat sAna,
aDa buAh mNga yG sgT maNis dpN umaH kmPung aQ,
n paLing pntinG,
aDA buAh aTi aQ kat saNa....
hihihI

 4.Tempat yang anda selalu lepak (atau tempat bermain) di kampung?

umAh kaZen aQ,uMah klUArgA sAna,pKAn,jEti(memAncing), n umAh bAkal kakaK ipAr aQ!!!

 5.Permainan kampung yang pernah anda main?

enGkek2,cOngkaK,baTu semBAn n meN kaYu tiGA...
besTnYa!!!
riNdu lAk ngAn kmPUng!!!
hHUUHu
nilAh slah sDerEt bgUnan keDAi d pkAn kmPung aQ 

viEW frOm thE tOp oF bluRan
it's beaUtifuL,riTe?

pnJAga pKan ni uDang ni!!!
haHahAha


Monday, March 14, 2011

~wHen thE loVe iS on~

erm..camna mau mula arh.....
ni crita aq buka sal aq da rindu ssangat ngan bF aq....lama kami ndak jmpa...dia cbuk ngan keja...aq cbuk jd suri umah...hahahaha.....saia rindu dia vha///...

nilah bila wjudnya cinta....mesti gelisah ndak tntu arah....jauh jak cKIt......lama jak ndak tjumpa...msti ndak tntu arh.......laz2 kna tahan rindu...mcm crita2 cinta d tv plak....kakkkaka....ndak palah...sabar jak....owg bilang biar jauh2 dlu......nnti insyaallah dkat jgak 2......aq suka ayt 2....aq cuma pikir ayt 2 jak bila aq tringat sal hbngan kmi.....yg pnting kepercayaan kan.....tp kjujuran 2 pn pntng gak....lau kita pcaya jak tp owg 2 ndak jujur....ndak gna gak kan......

tp apapun aq da luahkan smua isi hati aq yg slama ni tbuku d dlm ati aq ma dia...aq wat cam2 sal aq nak dia tau sdlam mana prasaan cnta n syg aq ngan dia....jd,dia akan hargai smua 2....

tp sa2 yg mmbuatkan aq maikn sayng n cinta ngan dia sal dia jujur ngan aq!!!even dia prnah mngaku yg dia prnh curag ngan aq......mmgla aq sush mau trima at 1st....but then...aQ tpikir,,,,aq 1st love dia...ndak kan aq mau kcewakn dia....then aq maafkan dia....

dia pndi belai aq,pndi manjakan aq.....aq suka....lau aq mrajuk ka mrh ka...msti dia pjuk..even lau dia mrajuk masa ngan aq...aq plak yg pura2 mrajuk..then ddia plak yg pjuk aq....tbalik kan...hahah...overall dia mmg thn ngan pe'el aq yg manja feat minta puji,,......aq btul2 sygkan dia,....start dr 2,aq sntiasa buka pluag tuk dia dlm hbungan kami....aq tak kesah apa owg nnak ckp sa kami...yg pnting kami tau hbngan kami......

ber pn kadang2 dia suka wat aq tension n marah.......aq tak kisah....sal aq syg ddia...2 jak sbb yg aq ada knapa aq suka bg dia pluang.......

2 mr NAZARY.......i LOVE YOu so mUch!!!!


antra knangan kami bsama<3

Sunday, March 13, 2011

~moRe dOnuts~

yePpi.......i like this.......
da lama aq tak wat sgala kuih-muih feat kek  n swaktu dgnnya.....

yesterday...i've made chocoLate dOnut....afTer loNg tYme aQ tak waT..hihihi....sYok gilA la bilA nAk wT.....1St,sedIAkn bhN2....theN miX olz tHe thIngs.....aFter thAt,leave iT tIll it rIse..theN,bnTuk kan dOnut 2 ikUt suKA  aTI aQ.....tHen aQ biRkan laGi diA kmbG tiLL aq puas aTi....bWu aQ masAk......hhihihi.....pAs maSk 2 aQ ber jErla diA dLU paI sJuk2 sKIt,bwU aq miX wif coKlat....

naK kaTA rasA diA.....perGgggHH...aQ yg waT mmg lA sDap...[aNGkaT baKu sndIri]:p

Tp mmg btUl pN...paI aDk2 aQ mnTA wAt lg sAl aQ wat taKla byK sGt...hihihi.....
aCtuAlly,aQ da lAMa tAk  waT bNDa2 bAkeRI ni.....bIla da dTg rAjin bwU nak wt...kikikii....

tP,adLA sgT taK beSt bIla aQ tLUpa nAk caPtuRE gmBR doNut yG aQ wAt kmaRin...:(
laU taK...da tNtu aQ uplOad msuk ni bloG aQ bG kowAng tgK......huRm....

bUT itS ok.....i'll maKe It laTer oN....tHenn  bWU cApture.....aQ upLoAd bLK msK blOG ni k....hihihihihi

tP sbNArnYa misSion aQ nak cuBA wAt doNut aLAh2 bIg aPPle.....raSe dA ok....buT itS looK...sTill nedd 2 iMpRove.....hahahha........

tHat's aLL.....sYg u olZ yG bAca.....:D

Saturday, March 12, 2011

~outing yg menyedihkan...~

hurm.....
awi ni aq outing ngan mama n adik2 aq...kami p bndar jer...nak hntr hp aq  tuk d repair.....pas  da hntr....kami p round2 bndr jap....jln sana,jln sini,......bli brg dapur....smbil cari kain bbju kurung utk aq.......mmg best gak jln2 dgn family...almaklumla bkn slalu...skali skala jer........kami nek bas jer p dan plang bndr sal keta msuk bengkel.....so,naka tak nak..trpaksala nek bas jer.....huhuhu.....

then,jln pnya jln....masa nak blik 2.....aq trnampak dia....sapa dia 2?hahahah......ex aq yg lama la.........aq tgk cam hepi jak dia skrg...aq pun tmpang gmbira gak tgk dia gmbira..okla 2......aq ambik kputusan tuk wat bodoh......wat cam aq tak nmpak dia......n twuskan pjlanan aq ngan family aq....

tak cukup ngan 2...masa aq tggu burger aq siap....aq tnampak lek sowang ni plak...adei...2 owg skli gus aq nmpak dlm 1 awi!!!pnyala tak sangka!!!yg ni plak lagi tragis...dia jln ngan gf dia.....OMG!!!hahahahha....aq nak wat tak nmpak..aq da nmpak da.....tpaksala snyum jer....gf dia pn snyum gak.....pas2 dia knlkan aq ngan gf dia....dia gtauu gf dia yg aq ni kwn dia..hahahaha..lutcu.....hihii..takpela....yg pnting tak merosakkan hbngan dwg..hhhihiih/......

Thursday, March 3, 2011

~taG bY misS keYkHo~



thIs tYme aQ aKan tAip sAl soAlaN2 Yg miSs keYkhO taG aQ...
tQ  ya mIss keYkHo 4 taGGinG me..huhuhu
kWn aQ ni TAg aQ kaT 1 tAg jer..tp aQdkHendaKi jwB 2 TAg....
xperLA..aQ jwB jer...huhuh


~taG perTAma~

1. sila beritahu nama penuh kamu. tidak kisah sampai nama datuk, moyang kamu.

wuuu...tlampau pnjg plak 2....
ok...nama saya yg fulL
ILI KHAIRUNNISA BINTI JAAFAR BIN SANI....
pai nama datuk jak yag aq tau..huhuh


2. kamu suka warna pink tak?

suka jgakla.....
tp ndakla pai pinkaholic....huhuhu
aq mnat warna hijau...
tp  kaler lain2 pun aq mnat...
cam khidupan aq jgakla yg kalerpul..huhu


3. kalau kamu ditakdirkan bertemu dengan si pemberi taggie ini, apa kamu nak cakap dengan dia?

hai,slamat bkenalan..?
jom p mkn pizza?
hahaa


4. siapa paling comel, maher zain atau kamu?

adui..soalan cepumas vha ni....
of coz la saya....huhuhu
maher zain 2 macho...


5. mana lagi sedap? kek atau aiskrim?

kek!!!
lau aiskim ni bleh mngaC haus saia...huhu
plng suka kek cOklaT!!!huhu


6. bila tarikh lahir si pemberi taggie ni? (kalau kamu ingat, kamu memang hebat)

aQ pun bwu knl c keykho ni....
blum lagi aq tnya srba serbi dia ni..
huhuhu
jgn marah r keYkho...huhuhu


7. keYkho, siapakah dia? 

kwn bwu saia...
huhuhu
n seorang blogger!!!


8.ceritakan sejarah kamu membuat blog, ikutlah sampai perenggan pun.

saia wat blog ni disebabkan cdgn oleh kazen saia
c kate ahmad....
huhuhu
lagipun mnggur kan...dr teda wat papa.///ok jgakla keja ni...huhuh


9. apabila harijadi kamu, kamu nak saya(pemberi taggie ini) beri apa pada kamu?

haahhaa..saia pling suka ni soalan....
hahaha
saia mau......
spen sAia mKn sakLA...
lau blEh lbH2 laGi...
kaRaoke!!
huhuhuhu


10. taggie ini ada 10 soalan jadi wajib tag 10 orang ye!

niena
jo
eija
eyda
achank
dyan
andi
zura
lynda
napie



~taG keDua~


a) single, already taken or having a crush?

olredy taKen by mister nAzary jaAfar!!


b) nama gf/bf?

NAZARY BIN JAAFAR!!!
full name kau..hihhihi


c) agak-agak umur berapa mau khawin?

24 tau 25 la....
kaC abis luk saia blajar...
kaC dpat dlu saia keja...
bwu kawin...
kira2 tyme umur kat atas 2...


d) tema perkhawinan?

awal vha ni ssoalan utk saia...
blumlagi saia tpikir ni tau...
nntila lau uda tpikir....saia post dlm blog jgak i2...
huhuhu


e) beza sahabat dan kawan?

lau bg saia,
shabat 2 ialah ssorang yag rapat ma kita....
n kawan ialah owg2 yg kita knl dan tidak smestinya rapat..
lau bgi saia la...
huhuhu


f) siapa sahabat anda?

diana sela,pp,esah,pingu,azmi,didie,azmil,zura,niena,alex,eija,achank,eyda,andi,dyan,dan,mark n kay!!!


g) tulis seorang sahaja true friend korang?

lau true friend....
of cozla saia punya bF...
ngan dia jak saia slalu kongsi saia punya crita...
c nazarY i2..
huhu


h) sila upload picture korang yang paling buruk! 


 cam bDak skema jak...
hahaha


i) sila upload pic korang yang paling cantik/hensem!


tgh tggu bas...
snap2 jak ni...
cam kiut jak..hhihihi


j) sila tag 5 lagi rakan anda

kak kate
amy
irene
kak aching
omen

Wednesday, March 2, 2011

~ aQ dan kenGkawaN~

hYe suMA.....
aWI  ni aWi khAmis btArikh 03 maC 2011......
sedaR tak seDAr da msUK bLn 3....

paGi yng inDah ni....huhuhu...
aQ nak stOri cKit saL aQ n kengkAwaN aQ slMa aQ bpijak kAt atAs mukA buMi ni...hahaha
maCam2 jnIS kawAn aq da jMpA....4 suRe byKla rAgam jgakKan..hihihi....

1sT aQ kNl KwN laU aQ taK siLAp lA.....masA aq knA babYsiT oLeH babYsiTeR aQ yG jGa mRupaKan baU2 bAcAng kuArga blAh abAh aQ.....kaT s2..aQ kNal ngaN anK jirNnya yG jga sBAya ngAn aQ....laU bleH aQ nak MentIon nAma downG......pLinG aQ sYG alenG....huhuhu....ada laGi mamAt,sAraH,aFik,kaK ros, kaK su,iWan nGan ijaM....maSa 2 lAh aQ mula bkWan..hhuhu.....

deWAsa aQ ckIT..msUk tdIka kaT sUng sieW kindeRgaRdeN....tadIKa aQ dlU dlM chuRch....jGn plIk plAk...huhuhu....kwN2 aQ 4 suRe rMai ciNa kaN.....tP maSa 2 aQ tak rPAt nGAn bDAk2 cinA kaT si2...saL dWg tak pnDAi ckP mLayu....aq pUn taK pahAm pa dwG ckP...hahaha.....sO,aQ raPAt nGAn sowANg kaZEn aQ n kawAn melaYU kitowNG kaT si2.....kwN 2 aQ da lupA naMA dia/...huhuhu

theN, msUk plaK aQ prImaRy sKul kaT sK taMAn riMba.....aQ sukA skOla ni....bMulA dr sKOla ni, pnGEtua diA,gurU dia pai s2deNt diA sumA besT....!!!kaT skOla ni aQ knAl rmAi kwN...maSa skOla kT si2...aQ knaL ngaN diAn,cherLy,aGnes,roNNy,joTham,jO brYan dYg masTura,corneLiA,vaNessA,maIsAra,nadiRAh,daN,mark...n RAmai laGIla....dwG ni suMA besT......tp mAsa 2 aQ plNg raPAt ngAN kwN krisTian aq ......dLm grup 2...aQ sowNG jaK yG isLAm...tP dwNG horMAt aQ n aGamA aQ...hhuhu.....kNl nGn dwG ni beSt ssAngAt....kiTorAng keTAwa, mngIS,gaduh,mnaRi,mKn,MnyanYi n mcM2 laGIla ssAma....kaT si2 aQ da sTAt sukA bkwaN...huhuhuh

maSuk sKola menEngaH,aQ sKUl kaT sMk merPAti....alAh deKAt jer pUn nGAn umaH aQ.....maLAs nAk skoLA jaUh2 dR uMAh....bLeh bGn lamBAt..hahahaha.....kaT skoLA ni,aQ RApaT raMlaH,aIsyAH,PinGu,aNis,Pp,pIdA,saRAh,aZmi,baIzurA,saRbiaH n raMAi lagila....bKwaN ngAn dwG ni pUn beS jgK....sAl aQ sAr aQ da jD pNdaI...hahahhaha......taKla pANdaI sGt....yela,bIla kiTa da bKWn nGAn owG pnDai ni,otoMatIk kIta pUn naK jaDi caM dwG...huhuhu.....tP dwG ni PndAi2 gileR2.....sMbiL kITowANg bLAjr,kItowNg hVe fUn ssaMA...taRik rMbuT ssaMA,men pUkUl seSamA....keJAr2 1sKola sesAma ,hahahaha..knNgan 2 baI.....aBis jer 4M 5 kaT skoLA 2...masINg2 da bawA halUan masIng2...adA Yg p U,ada yG taK sMbuNG,adA Yg mSuk POli..adA Yg kejA dA...n aQ plAK masUk 4m 6......Tp kiTowaNG ttAp taK lusT koNteK....niLAh faedAhnYa fB,,,,,mnGhubUNgkAn yG jauH..huhuhu

paS2 aQ msUk 4m 6 kAt sMk elOpurA II,aQ knAl 1sT skALi yG jD kwN raPAt aQ.juRipAh,rAmlaH,alEx c jaKimz..hihih,,,n zurA...kitowanG bliMA dlU......pasTu adA sKit msLh antRa kitowaNg aQ nGan zuRA braLih genK....aQ kNl plAk nieNA,ieDA,eJA,dYan,aChaNk,n aNdi mY kemBAr..hihihihi...kiTOwaNg kMudiaAnny raPAt paI sKrg....kitoWang da decLAre pN jd siBling..hihih...aQ sYg kaT dwg.....kNl jeR aQ ngAn dwg,aQ da Jd bDak NAkAl tP brilMu...BkN nAkl caM yG kowNg pikiR samseng 2....naKAl2 manJA jak..hihihi.....dWg nI twUs tRAng aQ katAkan giler2....tp Aq sUKa...sAl kNAl dwG ni...aQ asYik ketWa jeR...bKn mksuD aQ sBlm nin aQ tak ketWA...tP ketaWa aQ caM da lBIh liMit..hahaha.....

aPA2 PUn...aQ sYg kAt suMA kwN2 aQ...!!!


p/s:dgAn ni,aQ adA srtAkan gMbaR2 aQ n kengkawAn aQ kat hiGh sKooL....


gmBAr KLuArgA Ku...huhu
 lAGi
 pUlaNg sKoLA nI
 rhAt jAp lepAs mKn tYM kuRss motVAsi By uMs
 maKAn dLU yA
 bUrINk2,BGAmbArla..hihi
 excIteD maU p sMinaAr kerjAya...
kIUt kAn kAmi?hihi
 sNAp,snAp
 laKi bIni ni 2 ni..hihihi
 aQ,aChanK, n zURa
 plAng skULA ni...
pU
 sNAp Lgi...
 swEet kaN?huhu
 

~kOreA n IndiePendeNt iS mY muSiC iCoN~

naK caKaP plAk sAl muSic yAng aQ minAt....
huhuUhu

1sT,aQ mnAt sGt ngAn mUZiK iNdIe....tAk kiSah la Apa jnIs genRE....sMua aQ minAt.....tP pliNg aQ admIre bAnd hUjaN.....smUa lGu diA aq minAt......leN2 arTis iNdiEpenDent yG aQ mnaT tmAsukLA bunKfaCe,coUple,meeT uNcle huSseIn, yUna,liYAna jaSmaY,n ramaI laGila......aQ minAt muZik ni nI bab smUa laGu yAng dowAng ciPta smUa beSt2....huhuhu.......

2Nd mUzik yG aQ miNat pLak...KorEan!!!!n paLIng aQ minAt tHe besT gRoUp siNger::::bEast aKA b2St!!!!dUjuN oppA,gI kwAng oPpa,doNgwOOn opPA,yoseOb oPPa,jUnhYunG oPPa n hYunseUng oPpa!!!.....dWg ni pRnah meNanG mNet aWard 2010!!!dwG laYAk pUn naK dpAtkaN awArd 2 sAl dwG ni beSt ssAgt....kiUt2 n mAcho2 plAk 2....huhuhuhu.....yG len pn aQ mnT.....giRl gEnerATioN,g.Na,2Pm,4MinuTe....n RamaI laGila.....muZik2 yG besa arTis koREa ni mEnkaN rAncAk2 n mNarik....aQ sUka sAnGat!!!huhuhu


aCtuAllY,ni jeR aQ nak tuLis...huhuhu....nExt tYme aQ tUliS poSt len lGi k...huhuhu.....

p/s : bSamA2 iNI,,,aQ srTAkan spAruh laGu dRapda 2 jNis muZik yG aQ mnAt.....laU blEh,sUdI2 kanLa tOntOn yeR....huhuhu:D

b2St-BeaUtiFul



g.Na-i'lL baCk oFF sO yoU caN livE beTter


2pM-i"ll be bacK



huAn-lOneLy sOldiEr bOys


bUnkFaCe-dUniA


yUna-gaDiS semAsA


2 jeR la yeR tUk maSa nI....huhuhu
pUpYe:D