BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, February 17, 2011

konTeS hiTam pUtiH....

konTeS hiTam pUtiH....



dan.....inilah kontes ptama yg aq ikut slama aq wat blog.....




setelah tbuka ati aq untuk myertai kontes...aq pilih kontes ni....
nak join kontes ni?....boleh jer...
syarat2 dia:::
yg ptama-korang kena jadi follower blog ni-http://sitifatimahhh91.blogspot.com
yg kedua-letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog kat atas ni!!!
yg ketiga-buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
yg keempat-tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
yg kelima-sertai kontes ni sbelum 1 mac 2011 okay!!!

sO,aper Lgi,jom la jOin kOnteS ni!!!

ups,,,nak tau gmbar aper yg aq ptaruhkan ialah...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tada!!!!

actually...dowang ni...
ni suma kwn2 aq!!!
my bezpwen kat high skul...

n lau aq mnang.....
aq nak 

dermakan separuh wang kemenangan aq kat masjid dekat perumahan aq n selbihnya aq nak bagi kat adik2 aQ....syg adik kan!!!huhu

aq nak tag :

2 blAh2:

beautyinsilence said...

kak sdh join la dear....:) newy,tQ tag..
sdh inform blog organizer tuh ka?

eley's life said...

suda kak....aq saja jak 2.../huhuhu